miercuri, 27 martie 2013

Carbon - 14Urmare a dotarii institutului IFIN-HH cu o instalatie performanta in AMS (Accelerator Mass Spectrometry) si a Workshop-ului de la Magurele din 1-2 Noiembrie 2012, IFIN-HH si Grupul de Initiativa creat in 1 noiembrie 2012 pentru problema unui program de datare cu Carbon-14 in Romania, invita la o intalnire a celor interesati. 

Data: 8 aprilie 2013, orele 10:00-16:00.
Loc: Magurele, IFIN-HH, sala Bibliotecii Nationale de Fizica. 

Obiective:
* sa decidem impreuna punctele cheie ale unui astfel de program
* sa alegem calea concreta a unei solicitari comune de finantare, a stabilirii temelor si partenerilor de proiect de depus la Ministerul Educatiei Nationale.
NU VA FI O SESIUNE DE COMUNICARI, ci de dezbateri stiintifice si colegiale urmate de hotarari concrete. IFIN-HH si Grupul de Intiativa au discutat deja cu multi dintre dvs. si va propunem o lista de teme (atasata). Va asiguram insa ca inca puteti deveni un factor activ, de decizie, in jalonarea punctelor-cheie ale proiectului (daca nu ati facut-o pana acum), astfel incat sa avem o acoperire cat mai larga a tuturor intereselor legitime. 
Daca sunteti interesat(a) sa participati, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail <dir.sci@nipne.ro> sau la numarul de telefon 021-404-2303 pana in data de 5 aprilie 2013, orele 14:00. Va vom furniza la cerere informatii si documente suplimentare care sa va ajute sa va formati o idee despre teme, desfasurarea lucrarilor, precum si despre posibilitatea de a participa cu teme noi in calendarul zilei dedicate intalnirii de la Magurele. Vom face o scurta vizita cu demonstratie la instalatia AMS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu